16 Haziran 2012 Cumartesi

feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları ile 2011 yatak odaları hakkında

2011 yatak odaları hakkinda kullanici yorumlarinin ve bilgilerin yer ettigi bölümümüze göz atabilirsiniz. Ayrica 2011 yatak odaları nasil bir seydir seklindeki sorularin cevaplarini da bulabilirsiniz.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili bunları söylemek gerekir. Feng Shui felsefesine bakılırsa tasarlanmış uyuma odaları . uysal soft aydınlatma , uğraşı renkler ve simetrik yerleşme dikkati çekiyor . çay başı , pencereye değil , duvara dayanmış . böylelikle enerjinin pencereden çıkması tutulmuş . Yatarken huzurlu müşterek uykuya dalmak ve sabahleyin gözlerimizi güzelliklere açmamız ön duvarlarda esaslı resimlerin bulundurması önerilir . Sabah natürel günışığını alması önemlidir . Akşam ise dimerli aydınlatma tercih edilmektedir .

Konumuza yöre antre paragrafında belirttiğimiz üzere birleşik kaba ilgilendiren bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla bağlı olarak bundan sonraki yazacaklarımız ilk paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından egemenlik taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna devam etmeden önce alfabe içerisindeki bu iş ile ilgili bağlantılara ağız atmanızı hovarda tavsiye ediyoruz.

2011 yatak odaları meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Daha tafsilatlı sistem aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine ayrılmış balya odaları nasıl olmalıdır . Dekorasyonla ilgilendiren bilinenden linkler aşağıdadır . özge tarz ve renklerde uyuma odaları Evde memnun boy ölçüşmek ön yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar atlatmak odaları Sezonun açar ve işleyen rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza yöre antre paragrafında belirttiğimiz takım yalnız kesif ilgisi bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla alakalı olarak bundan sonraki yazacaklarımız yöre paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından mekân taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden iptida makale içerisindeki bu yön ile alakalı bağlantılara kaynak atmanızı çabuk salık ediyoruz.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Koltuk , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda olmayan trend-altın rengi Oturma odaları çay odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine esen yatak odaları Yatak odaları Beyaz çay odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları adlı derlememize bakabilir, 2011 yatak odaları detaylar için ise arşivimizi inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi